Εξοπλισμός & Λογισμικό

Για να προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες στο πελατολόγιό μας, έχουμε συνάψει συνεργασίες με τις πιο αναγνωρισμένες εταιρίες στον κλάδο της πληροφορικής.

APC by Schneider Electric

 

H ITPS σε συνεργασία με την APC by Schneider Electric, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τις ανάγκες του κέντρου δεδομένων σας με στόχο την προστασία και τη βελτιστοποίηση τους. Οι υπηρεσίες της καλύπτουν όλα τα ζητήματα σχετικά με την αξιολόγηση, το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη λειτουργία των data center σας.

Λύσεις εξειδικευμένων κέντρων δεδομένων:

Awesome Image

Απλοποίηση και επιτάχυνση του προγραμματισμού, του σχεδιασμού και της κατασκευής του κέντρου δεδομένων (data center)
Awesome Image

Ανάπτυξη και εφαρμογή κέντρων δεδομένων, καθορισμένων από λογισμικό
Awesome Image

Προστασία τοπικών εφαρμογών οι οποίες είναι εκτεθειμένες
Awesome Image

Βελτιστοποίηση κόστους και απόδοσης, εξισορροπώντας τις τοπικές εφαρμογές, αλλά και αυτές που βρίσκονται στο Cloud
Awesome Image

Ασφάλεια των εφαρμογών κρίσιμων διαδικασιών, οι οποίες απομονώνονται από τις ψηφιακές εξελίξεις
Awesome Image

Παρακολούθηση, αυτοματοποίηση και έλεγχος ολόκληρης της φυσικής υποδομής του κέντρου δεδομένων με ενσωματωμένο DCIM
Η Schneider Electric αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση όσον αφορά στο Physical Infrastructure των Data Centers. Παρέχει επιλογές οι οποίες προσαρμόζονται σε κάθε επιχειρηματικό μοντέλο, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει ασφάλεια και ισχύ στους χρήστες
της.
 
Όταν το λογισμικό διαχείρισης υποδομής δεδομένων (DCIM) είναι εγκατεστημένο και το κέντρο δεδομένων σας είναι λειτουργικό, τότε σας δίνεται η δυνατότητα να συλλέξετε και να αναλύσετε δεδομένα. Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε την ισχύ και τις διεργασίες σε
ολόκληρο το σύστημα ή σε μεμονωμένες συσκευές.

 

 

Citrix

 

Η IT-PS, ως εταιρία υψηλής τεχνολογίας, δημιούργησε συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής λύσεων εικονοποίησης (Virtualization), τη Citrix.

Τί σημαίνει Virtualization;

Virtualization είναι η τεχνολογία με την οποία οι φυσικές υποδομές αποκτούν εικονική μορφή. Η διαδικασία αυτή, έχει ανοίξει καινούριους δρόμους, εκεί που η φυσική υποδομή δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει πλέον τις νέες αυξανόμενες ανάγκες στη διαχείριση των πληροφοριακών συστημάτων.

Τα οφέλη του virtualization είναι πολλαπλά.
Παρακάτω αναφέρουμε μερικά από τα πιο σημαντικά:

Awesome Image

Μειώνει τα λειτουργικά κόστη
Awesome Image

Αυξάνει την αποδοτικότητα των φυσικών συστημάτων
Awesome Image

Καθιστά την αποκατάσταση καταστροφής (disaster recovery) πιο εύκολη υπόθεση
Awesome Image

Δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας με μεγαλύτερη ευκολία
Awesome Image

Μειώνονται τα ενεργειακά κόστη της επιχείρησης
Awesome Image

Ελαχιστοποιείται το downtime
Ως Citrix Silver Solution Advisor, έχουμε την τεχνογνωσία να προτείνουμε, να σχεδιάσουμε και να προσαρμόσουμε την κατάλληλη λύση virtualization για την επιχείρησή σας. Ο καθοριστικός παράγοντας αυτής της απόφασης είναι η ευχρηστία και, έπειτα, ακολουθεί η προσαρμογή στα οικονομικά δεδομένα σας.

Στην IT-PS αναλαμβάνουμε
το σχεδιασμό και την υλοποίηση και στους τρεις τομείς της εικονοποίησης
(Virtualization):

Awesome Image

Application Virtualization
Awesome Image

Server Virtualization
Awesome Image

Desktop Virtualization
Awesome ImageΧρησιμοποιούμε τις πιο αποδοτικές εφαρμογές της Citrix.

  • Citrix Hypervisor
  • Citrix XenApp
  • Citrix XenDesktop
Citrix Hypervisor

Το Citrix Hypervisor απλοποιεί τη λειτουργική διαχείριση στα εικονικά περιβάλλοντα, ακόμα και όταν αφορά μεγάλους όγκους εργασιών. Βοηθάει στην υψηλότερη απόδοση, συμβάλλει στην ευελιξία του συστήματος, ενώ παράλληλα, προσφέρει ύψιστη ασφάλεια. Επιπλέον, έχει δοθεί μεγάλη σημασία στην εμπειρία χρήστη, γεγονός που καθιστά το Citrix Hypervisor μία ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή στον ΙΤ κόσμο

Awesome Image
Citrix XenApp

Citrix Virtual Apps (Citrix XenApp)

Το Citrix Virtual Apps ήρθε για να αντικαταστήσει το αργό και επισφαλές Remote Desktop. Επιτρέπει την απομακρυσμένη πρόσβαση από οπουδήποτε, με οποιοδήποτε είδος συσκευής, ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα. Επιπροσθέτως, εκτελεί την εφαρμογή που επιθυμεί ο χρήστης και μεταφέρει σε αυτόν μόνο την εικόνα της συγκεκριμένης εφαρμογής, και όχι όλο το Desktop του απομακρυσμένου διακομιστή.

Awesome Image
Citrix XenDesktop

Το Citrix XenDesktop μας προσφέρει εικονική επιφάνεια εργασίας, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οπουδήποτε. Τα δεδομένα αποθηκεύονται σε κέντρο δεδομένων – cloud, και όχι στις συσκευές των τελικών χρηστών. Η διαφορά με το XenApp είναι ότι στο XenDesktop, κάθε χρήστης λειτουργεί σε δική του επιφάνειας εργασίας, η οποία δε μοιράζεται μεταξύ των χρηστών. Αντίθετα, το XenApp παρέχει έλεγχο και πρόσβαση για πολλούς χρήστες. Οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις παγκοσμίως εμπιστεύονται το XenDesktop το οποίο έχει βραβευθεί για την τεχνολογία και τον τρόπο προσέγγισης του dekstop virtualization.

Awesome Image

Hewlett Packard

 

Στην IT-PS θέλουμε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο για εσάς. Επομένως προχωρήσαμε στη συνεργασία με τη μεγαλύτερη παγκόσμια επιχειρηματική μονάδα της HP, την HP Enterprise Business.

 

Ως μέλη του παγκόσμιου δικτύου των HP Preferred Partners, κατορθώσαμε να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας συστήματα κεντρικής μηχανογράφησης. Συνεπώς, το λογισμικό με το οποίο εξοπλίζουμε την επιχείρησή σας, οι servers, το σύστημα αποθήκευσης (storage), και οι δικτυακές υποδομές στο σύνολό τους, επιτρέπουν την απρόσκοπτη διαχείριση του περιβάλλοντος πληροφορικής σας.

Η HP στο business κομμάτι επικεντρώνεται στους παρακάτω έξι τομείς:

Awesome Image

HP Helion Cloud

Μεταμορφώστε την επιχείρησή σας με τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις Cloud Computing στον κλάδο
Awesome Image

Security & Risk Management

Κάντε μια προσέγγιση end-to-end από την ΙΤ διαχείριση της ασφάλειας έως την εφαρμογή, το endpoint και την ασφάλεια του δικτύου
Awesome Image

Big Data

Λάβετε καλύτερες επιχειρηματικές αποφάσεις, με διορατικότητα, διαίσθηση, και ιδέες, για να ξεκινήσετε να αξιοποιείτε τη δύναμη των πληροφοριών σας
Awesome Image

Mobility

Συμβαδίστε με την αλλαγή. Αξιοποιήστε τη δύναμη της κινητικότητας για την βελτίωση των ροών εργασίας, την ενίσχυση της παραγωγικότητας, την εμβάθυνση των συνδέσεων των πελατών
Awesome Image

Converged Infrastructure

Ξεπεράστε την ακαμψία και το υψηλό κόστος της πληροφορικής επέκτασης, με καινοτόμα μεταφορά πόρων και στρατηγικές πρωτοβουλίες
Awesome Image

Small and Midsize Business

Με την τεχνολογία να γίνεται εύκολη για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, μπορείτε να είστε ελεύθεροι να επικεντρωθείτε στην καινοτομία και το μέλλον
Η HP έχει εξέχουσα θέση και σε άλλους κλάδους της πληροφορικής, οι οποίοι πλαισιώνουν τη λειτουργία μίας εύρυθμης επιχείρησης. Τέτοια παραδείγματα είναι το hardware και το software γύρω από την ψηφιακή εκτύπωση και την οπτική τεχνολογία.

Microsoft

 

Η Microsoft αποτελεί ναυαρχίδα ανάμεσα στις εταιρίες λογισμικού. Συνεπώς, δε θα μπορούσαμε παρά να αποτελούμε μέλος του Microsoft Partner Network (MPN), και να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Microsoft.

 

Ξεκινώντας, θα αναφέρουμε τα Office 365, τα οποία είναι μια σειρά από συνδρομητικές υπηρεσίες που προσφέρει η Microsoft. Η συνδρομή επιτρέπει τη χρήση των υπηρεσιών αυτών, καθώς και το λογισμικό που βασίζεται σε Cloud και προορίζεται για επιχειρήσεις.

Τέτοιες υπηρεσίες είναι :

Awesome Image

Exchange Server
Awesome Image

Server Skype για επιχειρήσεις
Awesome Image

SharePoint
Awesome Image

και άλλες...
Ένα βασικό πλεονέκτημα των Office 365 είναι πως όλες οι συνδρομές περιλαμβάνουν αυτόματες ενημερώσεις στο αντίστοιχο λογισμικό τους, χωρίς πρόσθετη χρέωση, σε αντίθεση με άλλα, όπου απαιτείται έκδοση νέων αδειών για τις καινούριες εκδόσεις.

Η IT-PS υποστηρίζει το πλήρες φάσμα των τεχνολογιών της Microsoft στους Servers, όπως:

Awesome Image

Active Directory
Awesome Image

Distributed File
System
Awesome Image

Exchange Server
Awesome Image

Hyper-V Server
Awesome Image

Internet Information
Services