Η εταιρεία

Information Technology Professional Solutions


Έτος Ίδρυσης 2012 από έμπειρα στελέχη
H ITPS παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες ανάπτυξης και υποστήριξης ολοκληρωμένων
μηχανογραφικών λύσεων πληροφορικής.

Η νοοτροπία μας από την αρχή της λειτουργίας της IT-PS, έως και σήμερα, παραμένει ίδια:

Ο εκσυγχρονισμός μίας επιχείρησης ξεκινάει με τη σωστή αναγνώριση των αναγκών της. Αυτός είναι ο λόγος που κάνει την εταιρία μας να ξεχωρίζει στον κλάδο της πληροφορικής.
Η IT-PS ιδρύθηκε το 2012 από έμπειρα στελέχη του τομέα πληροφορικής. Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε τις καταλληλότερες λύσεις, πάντα σύμφωνες με τις τελευταίες τεχνολογίες στον κλάδο. Αυτός είναι ο λόγος που οι κανόνες μας παραμένουν αυστηροί, όσον αφορά στη συνεχή κατάρτιση του προσωπικού μας.
 
Το προσωπικό της IT-PS με την πολυετή εμπειρία στον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την υποστήριξη λύσεων πληροφορικής, εκπαιδεύεται συνεχώς στις νέες τεχνολογίες για να μπορεί να τις εφαρμόσει και να τις προσαρμόσει πλήρως στις ανάγκες των πελατών της.Όλα τα στελέχη της IT-PS εργάζονται καθημερινά με όρεξη για δημιουργία, με στόχο την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών. Κύριο μέλημά τους είναι η φιλικότητα και ο σεβασμός στον πελάτη που σε συνδυασμό με το ήθος και τις αρχές τους συνθέτουν έναν πλαίσιο συνεργασίας για την εξυπηρέτηση των εκάστοτε αναγκών τους.

 

Η διοίκηση της επιχείρησης αποτελείται από έμπειρα στελέχη της πληροφορικής που έχουν άριστη σχέση με τους πελάτες. Οι ιδέες τους οδηγούν καθημερινά στην ανάπτυξη του πελατολογίου και της εγκατεστημένης βάσης συστημάτων.Η πολυετής εμπειρία μας διαμόρφωσε το δυνατό μας σημείο. Αυτό είναι η ικανότητά μας να προσαρμόζουμε τη γνώση μας πάνω στις ιδιαιτερότητες της εκάστοτε επιχείρησης. Επομένως, το τελικό αποτέλεσμα είναι το ιδανικότερο για κάθε περίπτωση.

 

Η εταιρία μας συνεργάζεται με τους κορυφαίους στο χώρο παγκοσμίως. Έτσι, χτίσαμε για εσάς ένα ασφαλές περιβάλλον, το οποίο μεγαλώνει συνεχώς, μέσα σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης, συνεργατικότητας και σεβασμού.

 

Είμαστε καθημερινά δίπλα σας για να αξιοποιούμε μαζί κάθε τεχνολογική εξέλιξη, προς κάλυψη των αυξανόμενων επιχειρηματικών αναγκών σας.

 

Όραμα μας είναι η κατάκτηση της κορυφής στις αγορές τις οποίες απευθυνόμαστε, μέσω της συνεχούς εξέλιξης και ανάπτυξης των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων, διατηρώντας ταυτόχρονα την ποιότητα των υπηρεσιών (ISO 9001: 2015) και την εμπιστοσύνη των πελατών.