Collaborators

Η Hewlett Packard Enterprise Co (HPE) είναι πάροχος έξυπνων λύσεων και υπηρεσιών που βασίζονται σε cloud. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει διακομιστές, συσκευές αποθήκευσης, προϊόντα δικτύωσης, συγκλίνοντα συστήματα, λογισμικό, προσαρμοσμένες οικονομικές λύσεις και προϊόντα που βασίζονται σε υπηρεσίες cloud.
Η Αρούμπα (ολλανδικά: Aruba, παπιαμέντο: Aruba) είναι νησιωτική χώρα, τμήμα του Βασιλείου των Κάτω Χωρών (Ολλανδίας), με έκταση 180 τ. χλμ. και πληθυσμό 107.457 σύμφωνα με επίσημη εκτίμηση για το 2021. Βρίσκεται στην Καραϊβική Θάλασσα 13 ν.

APC (First Tier Supplier)

 

H ITPS σε συνεργασία με την APC , παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τις ανάγκες του κέντρου δεδομένων σας με στόχο την προστασία και τη βελτιστοποίηση τους. Οι υπηρεσίες της καλύπτουν όλα τα ζητήματα σχετικά με την αξιολόγηση, το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη λειτουργία των data center σας.

Η Dell είναι μια αμερικανική πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας πληροφορικής με έδρα το Round Rock, στο Τέξας, που αναπτύσσει, πωλεί, επισκευάζει και υποστηρίζει υπολογιστές, συναφή προϊόντα και υπηρεσίες. Ονομάστηκε έτσι από τον ιδρυτή του, Michael Dell.

Hewlett Packard

 

Στην IT-PS θέλουμε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο για εσάς. Επομένως προχωρήσαμε στη συνεργασία με τη μεγαλύτερη παγκόσμια επιχειρηματική μονάδα της HP, την HP Enterprise Business.

 

Ως μέλη του παγκόσμιου δικτύου των HP Preferred Partners, κατορθώσαμε να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας συστήματα κεντρικής μηχανογράφησης. Συνεπώς, το λογισμικό με το οποίο εξοπλίζουμε την επιχείρησή σας, οι servers, το σύστημα αποθήκευσης (storage), και οι δικτυακές υποδομές στο σύνολό τους, επιτρέπουν την απρόσκοπτη διαχείριση του περιβάλλοντος πληροφορικής σας.
Για περισσότερα από 40 χρόνια, η Printronix ανταποκρίνεται στις παγκόσμιες ανάγκες των πελατών στον χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας παρέχοντας λύσεις βιομηχανικής εκτύπωσης για επιχειρήσεις. Διαθέτοντας ισχυρούς εκτυπωτές γραμμών εξοικονόμησης ενέργειας, τα προϊόντα μας βελτιστοποιούν τις λειτουργίες, μειώνουν το κόστος και βοηθούν τους οργανισμούς να βελτιώσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα.
Με κορυφαία στον κλάδο ασφάλεια δικτύου και τελικών σημείων, ασφαλές Wi-Fi, έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων και προϊόντα και υπηρεσίες δικτύου, το WatchGuard δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερες από 250.000 μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο να προστατεύουν τα σημαντικότερα περιουσιακά τους στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 10 εκατομμύρια τερματικά σημεία .
Η Cisco Systems, Inc. είναι μια πολυεθνική εταιρεία με βάση το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, η οποία σχεδιάζει και εμπορεύεται ηλεκτρονικά προϊόντα, συσκευές δικτύωσης υπολογιστών, και προϊόντα και υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών.

Microsoft

 

Η Microsoft αποτελεί ναυαρχίδα ανάμεσα στις εταιρίες λογισμικού. Συνεπώς, δε θα μπορούσαμε παρά να αποτελούμε μέλος του Microsoft Partner Network (MPN), και να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Microsoft.

 

Ξεκινώντας, θα αναφέρουμε τα Office 365, τα οποία είναι μια σειρά από συνδρομητικές υπηρεσίες που προσφέρει η Microsoft. Η συνδρομή επιτρέπει τη χρήση των υπηρεσιών αυτών, καθώς και το λογισμικό που βασίζεται σε Cloud και προορίζεται για επιχειρήσεις.
 
Τέτοιες υπηρεσίες είναι :

 

-Exchange Server
-Server Skype για επιχειρήσεις
-SharePoint κ.α
Η VMware, Inc. είναι εταιρεία που παρέχει λογισμικό εικονικοποίησης. Ιδρύθηκε το 1998 από τους Diane Greene, Mendel Rosenblum, Scott Devine, Edward Wang και τον Édouard Bugnion και η έδρα της είναι στο Palo Alto, California, ΗΠΑ. Της οποίας ο κύριος μέτοχος είναι η EMC Corporation.
Veeam Backup & Replication είναι ένα ισχυρό λογισμικό που παρέχει δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και Διαθεσιμότητας λύσεις. Προσφέρει αξιόπιστη, γρήγορη και ευέλικτη ανάκτηση των δεδομένων και των εφαρμογών ενός VM του. Παρέχει επίσης υπερ-διαθεσιμότητα για οποιαδήποτε δεδομένα και εφαρμογές σε διάφορες σύννεφα.

Citrix

 
Η IT-PS, ως εταιρία υψηλής τεχνολογίας, δημιούργησε συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής λύσεων εικονοποίησης (Virtualization), τη Citrix.
Τί σημαίνει Virtualization;
Virtualization είναι η τεχνολογία με την οποία οι φυσικές υποδομές αποκτούν εικονική μορφή. Η διαδικασία αυτή, έχει ανοίξει καινούριους δρόμους, εκεί που η φυσική υποδομή δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει πλέον τις νέες αυξανόμενες ανάγκες στη διαχείριση των πληροφοριακών συστημάτων.

Τα οφέλη του virtualization είναι πολλαπλά. Παρακάτω αναφέρουμε μερικά από τα πιο σημαντικά:

 
  1. -Μειώνει τα λειτουργικά κόστη
  2. -Αυξάνει την αποδοτικότητα των φυσικών συστημάτων
  3. -Καθιστά την αποκατάσταση καταστροφής (disaster recovery) πιο εύκολη υπόθεση
  4. -Δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας με μεγαλύτερη ευκολία
  5. -Μειώνονται τα ενεργειακά κόστη της επιχείρησης
  6. -Ελαχιστοποιείται το downtime